Rólunk - SIC IMOBPREST
Sic Imobprest

Rólunk

A SIC IMOBPREST ingatlanközvetítő társaság egy konkrét cél elérése érdekében került létrehozásra.

Ez a cél szakmai szolgáltatások felkínálása és előnyös ingatlanközvetítői megoldások megtalálása ügyfeleink igényeinek kielégítésére.

Az első lépésektől mostanáig, mindig azon dolgoztunk, hogy terjeszkedjünk, javítsuk teljesítményeinket, választékosabbá tegyünk a felkínált szolgáltatásainkat, újabb és újabb piaci szegmensekbe törjünk be.

Az a néhány ember, akivel együtt elindultunk az úton, sok tapasztalatot szerzett és most megvan az az elégtételük, hogy elmondhassák, egy igazi sikeres csapat mentorai.

Társaságunk irodájában jól felkészült és tájékozott személyek, különböző területen képzett szakembere, várják bármikor, hogy kérdéseire válaszoljanak, mindig az Ön rendelkezésére állva.

A felkínált szolgáltatások, ezek minősége tükrében, de szakképzett és tapasztalt személyzettel rendelkezve, a SIC IMOBPREST társaság egy jól megerősített pozíciót foglalt el azon első nagy ingatlanügynökségek között, melyek Kovászna megye piacán tevékenykednek.

A SIC IMOBPREST társaság keretén belül, ötvöződik a bölcsesség a fiatalokra jellemző lendülettel, a csapat átlagéletkora 37 év.

 

Kínált szolgáltatások:

· ingatlan tulajdonok ajánlatai

· ingatlan tulajdonok megvásárlása

· ingatlanközvetítés

· tervezés az építkezésben

· jogi segítségnyújtás és közjegyzői okiratok

· ingatlanok értékbecslései (Romániai Értékbecslők Országos Szövetsége által engedélyezve)

 

Három szóban a következőképpen tudnánk jellemezni magunkat: szakszerűség, komolyság, gyorsaság.

Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy azok az ügyletek, amelyekben részt vesznek teljes biztonságosan zajlanak.

Mivel a SIC IMOBPREST elsősorban üzleti partnert és megbízható tanácsadót jelent minden ügyfelük számára. Mivel a jövő ingatlanpiaca teljes körű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó a szakszerű közvetítők, társaságok birtokában lesz.

Remélve, hogy ezek az érvek meggyőzik komolyságunkról, várjuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és biztosítsuk arról, hogy az rajtunk keresztül vásárolt tulajdon nemcsak a régen kívánt ingatlan, hanem egy jó időbeli befektetés is.

 

SIC IMOBPREST - Ingatlanügynökség Sepsiszentgyörgy

Pulugor Izabella: 0747612308,

Kész János Zsigmond: 0736373669